Greeting
ご挨拶
岡崎製麺では、麺づくりに必ず人の手を加えています。
私自身の手で捏ねることで、麺に心を込め、より美味しさが生まれると信じているからです。
全機械化が進む中でも私たちはあえて手作業を大切にし、その温もりを麺に込めています。
それが岡崎製麺のこだわりであり、魅力です。
At Okazaki Seimen, we always incorporate a human touch into our noodle-making.
By kneading the dough with my own hands, I believe I can put my heart into the noodles and bring out greater flavor.
Even as full automation advances, we intentionally value manual work and infuse that warmth into our noodles.
This is the commitment and charm of Okazaki Seimen.


その魅力ある麺を一人でも多くのお客様に食べていただきたい、笑顔になっていただきたい。
それが成長の大きな活力であり、私たちの使命です。
いつの時代でも人の想像をこえて記憶に残る企業でありたい。
そのためにこれからも未来に向けて変わり続けていきます。
We want as many people as possible to enjoy our flavorful noodles and to smile.
That desire is a major driving force for our growth and our mission.
We want to be a company that always exceeds expectations and stays in people’s memories, no matter the era.
To achieve that, we will continue to evolve toward the future.
代表取締役 岡崎 秀威
Philosophy
企業理念
お客様の「おいしい」の声を聞くため丁寧なものづくりのもと体にやさしい味を追求し、
麺づくりの過程における情熱・真心・こだわり、それを届けることで生まれる温かい食の時間を提供して参ります。
Company
会社概要
- 会社名 株式会社岡崎
- 屋号名 岡崎製麺
- 所在地 〒421-0122 静岡県静岡市駿河区用宗1丁目22-29
- 代表取締役 岡崎 秀威
- 会社名 株式会社岡崎
- 設立年月日 1980年(昭和55年)
- 連絡先 TEL:054-259-6459 / FAX:054-257-1682
History
岡崎製麺の歴史
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昭和37年6月
静岡市駿河区馬淵3丁目に岡崎製麺所として創業
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昭和49年12月
静岡市駿河区用宗1丁目へ工場移転
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昭和55年7月
株式会社 岡崎として法人組織を設立
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平成7年10月
優良施設厚生大臣賞を受賞
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平成23年3月
静岡県ミニHACCPに認定
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令和6年4月
本社工場リノベーション完成